GERİ

Şile Gardens Hotel & Spa

Toplam 0 Yorum yapıldı.

0/5
Şile Gardens Hotel & Spa Kumbaba Mah. Uygar Sok. No:40 Şile / İstanbul - Türkiye

İstanbul’a sadece 45 dakika uzaklıkta yer alan Şile Gardens Hotel & Spa, İstanbul vey akın çevresinde oturanlar için hafta sonu ve uzak yolculuk tercih edilmeyen tatiller için tam bir cennet. İstanbul’a yakın konaklama ve tatil arayanlar için de çok iyi bir tercih. Otelde kurumsal şirket toplantıları, etkinlikleri, davet ve organizasyonlar da yapılmakta.

 

Osman Müftüoğlu Yaşasın Hayat Sağlıklı Yaşam Merkezi olarak da hizmet veren Şie Gardens Hotel & Spa’da yeşile doğaya ve doğal yaşama doyamayacaksınz.

 

Otel, tavus kuşları, deve kuşları, Arjantin keçileri, sülün gibi birçok hayvana ev sahipliği yapıyor. Yeşil alanda özel bir bölümde bakımları sağlanıyor.

 

Çocukla yeşil alanda ve oyun parkında özgürce oynarken bu hayvanları da yakından görme fırsatı buluyorlar.

 

Otelde bir açık, bir de kapalı havuz bulunmaktadır. Kapalı hauzun üzeri camla kaplı olduğundan dışarıyı keyifle seyredebiliyorsunuz.  Açık havuz ise İstanbul’un en büyük havuzları arasında yer alıyor.

 

Yaz aylarında çocuklu ailelerin tercihleri genelde havuz başında yer alan cabana odalar oluyor. Çocuklar uyku saatinde odada uyurken, aileler rahatlıkla odanın önünde yer alan şezlonglarda güneşlenebiliyor veya havuzda vakit geçiriyorlar.

 

Detaylı bilgi ve rezarvasyon için tıklayın. 


T: +90 (216) 712 2424

E: reservation@silegardens.com.tr

FOTOĞRAFLAR

  • Yaş Grubu0-12
  • AdresŞile Gardens Hotel & Spa Kumbaba Mah. Uygar Sok. No:40 Şile / İstanbul - Türkiye
  • Telefon(216) 712-2424
  • Webhttp://www.silegardens.com.tr/

YORUMLAR

Kaç Puan Verirsiniz :

Yorumunu Gönder
Bu mekan size mi ait? Mekan yönetimi için hemen KAYIT OL